Skin79
Yum Yum Cleanser Adlay

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Återfuktande mousserengöring för känslig hud, Skin79 Yum Yum Cleanser Adlay kommer likt i en syltburk och erbjuder fantastisk rengöring som avlägsnar makeup och orenheter samtidigt som den erbjuder vårdande egenskaper.

Yum Yum Cleanser Adlay är berikat med 66% Adlay-vatten från Bong-Hwa-området, med pH 5 som är likt hudens egna pH-värde, som gör att den rengör skonsamt och effektivt, samtidigt som den återfuktar och utan att kompromissa med hudens naturliga skyddsbarriär. Den är rik på proteiner, aminosyror och växtrengörande ingredienser och hjälper till att varsamt lyfta bort orenheter samtidigt som den revatiliserar samt ljusar och fräschar upp huden.

  • Passar känslig hud.

Innehåll: 100 g

Användning

Applicera lagom mängd över torrt ansikte och massera varsamt. Fukta dina händer och massera ytterligare. Skölj sedan med ljummet vatten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.