Hudvård

Serum

Serum - för bästa resultat av din hudvård. Serum är en hudvårdsprodukt som appliceras efter rengöring och innan din dagkräm och nattkräm med funktionen att leverera kraftfulla ingredienser direkt in i huden. Ett serum tränger, till skillnad från ansiktskrämer, ofta djupare ner i huden tack vare sin sammansättning av små molekyler. Serumet förser huden med en hög koncentration aktiva ingredienser för att behandla specifika hudvårdsproblem som till exempel yttorrhet, problemhud, irritation och ålderstecken.

Välj rätt serum för din hudtyp

  • Fet/Problemhud Leta efter ett serum med C-vitamin, retinol, zink och salicylsyra som är antioxidantrika ingredienser, och som verkar för att reducera inflammation och hudirritation, reglera hudens naturliga oljeproduktion och för att rensa porerna.
  • Torr hud Välj ett serum med E-vitamin, niacinamid, glykolsyra och hyaluronsyra som är antioxidantrika, fuktgivande och fuktbevarande ingredienser som hjälper huden att återfå och behålla sin fuktbalans.
  • Trött och glåmig hud Ta hjälp av antioxidantrika ingredienser som grönt te-extrakt, resveratrol och ferulsyra som skyddar huden mot fria radikaler och boostar hudens självreparerande egenskaper, samtidigt som de framhäver hälsosam lyster.

Hos oss hittar du ansiktsserum för alla hudtyper från bland annat REN, Olay, Clarins, SAMPAR och Decléor.

Filtrera