Konjac Sponge
Premium Facial Puff Pure White 100%

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Premium Facial Puff Pure White 100% är en av Konjac Sponges bästsäljande produkter och är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet. Denna rengöringssvamp hjälper till att avlägsna pormaskar samt ge en skonsam exfoliering.

Den unika nätliknande strukturen av vegetabiliska fiber i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och nytillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • 100% naturliga konjak-växtrötter.

  • För rengöring av ansiktet.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Artikelnummer: 64503

Upptäck mer som Premium Facial Puff Pure White 100%

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt