Konjac Sponge
Premium Facial Puff Pure White 100%

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Premium Facial Puff Pure White 100% är en av Konjac Sponges bästsäljande produkter och är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet. Denna rengöringssvamp hjälper till att avlägsna pormaskar samt ge en skonsam exfoliering.

Den unika nätliknande strukturen av vegetabiliska fiber i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och nytillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • 100% naturliga konjak-växtrötter.

  • För rengöring av ansiktet.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Upptäck mer som Premium Facial Puff Pure White 100%

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product