Konjac Sponge
Premium Facial Puff with Pink Clay

Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Premium Facial Puff with Pink Clay - en rengöringssvamp till ansiktet, gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Den innehåller fransk rosa lera som är perfekt för känslig lättirriterad, överkänslig hud. Hjälper till att mjuka upp grova och hårda hudområden till strålande hud. Vitaliserar och ger fyllighet och bidrar till att förbättra hudens naturliga elasticitet.

Den unika nätliknande strukturen i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och ny tillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • Passar irriterad & känslig hud.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Artikelnummer: 64507

Upptäck mer som Premium Facial Puff with Pink Clay

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.