Collistar
Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
295 kr
295 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Pure Active Eye Contour från Collistar är en innovativ behandling som kombinerar rena, aktiva komponenter för att tackla påsar under ögonen, mörka ringar, linjer och rynkor samt trötta ögonlock. Genom att kombinera hyaluronsyra och peptider i en specialkompott som boostar varandras effekt, hjälper Pure Active Eye Contour till att återfukta huden, stimulera mikrocirkulationen och dränera samt reducerar synlighet av linjer och rynkor, allt för att främja hälsosam och ungdomlig hud kring det fina ögonpartiet.

Pure Active Eye Contour jobbar både omedelbart och på lång sikt. Med en gång känns huden fräschare, återfuktad och mer avslappnad, och vid regelbunden användning har den även en utslätande, spänstgivande effekt samt reducerar synlighet av linjer och rynkor.

  • Utan parfym, alkohol och fri från färgämnen

  • Passar alla hudtyper

  • Återfuktar & ger ett "lyft" till det delikata ögonområdet

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera några få droppar runt ögonkonturerna, både övre och undre, och badda försiktigt in produkten med fingertopparna inifrån och ut. För bästa resultat, använd både morgon och kväll.

Nyckelingredienser
  • Tetrapeptide 5: har en målinriktad effekt på påsar, svullnad & mörka ringar

  • Hexapeptide 8: reducerar synlighet av rynkor, "kråksparkar" och fina uttryckslinjer genom att verka utslätande

Upptäck mer som Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product