Magicstripes
Trial Kit

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Magicstripes Trial Kit - idealisk för dig som vill testa Magicstripes men är osäker på storlek! I detta kit får du nämligen alla storlekar så du kan testa dig fram.

Magicstripes är revolutionerande korrigeringstejp för att ge dina ögon en fräschare och piggare look på ett kick! De är enkla, bekväma, långvariga och osynliga.

De är både enkla att applicera och ta bort, de är lätta och anpassar sig efter ditt ögonlocks form vilket gör att de inte ens känns. Magicstripes är gjorda av hypoallergent transparent silikon vilket gör att de även kan användas av de med känsliga ögon samt att du kan applicera din makeup ovanför utan problem. För en piggare och upplyftande effekt på en gång!

  • Dermatologiskt testad.

  • Omedelbar & långvarig effekt.

  • Transparent, hypoallergent silikon.

  • Innehåller storlekarna Small, Medium & Large.

Innehåll: 96 st

Användning

Se till att ögonlocket är rent och torrt. Avlägsna en remsa från förpackningen och sträck ut ögonlocket en så det är spänt. Applicera remsan vid globlinjen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.