Sisley
Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Eye Contour Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Varje individs gång genom livet, vardagsstress, överdriven solexponering; dessa beteendefaktorer kommer att ge en direkt effekt på den fina huden kring ögonen. Sisley presenterar Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Eye Contour Cream; en komplett lösning genom att tackla de synliga tecken på hudåldrande som orsakas av följande 3 faktorer: Genetik, miljö samt personlig livsstil.

Persisk acacia och lendera-extrakt kombinerat med jäst- och sojaproteinextrakt bidrar med ny energi till ögonkonturerna och hjälper till att reducera synlighet av fina linjer & rynkor för en fräschare och mer ungdomlig utstrålning. Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Eye Contour Cream är berikad med sojapeptidextrakt som har en uppstramande effekt på de övre ögonlocken. Denna kräm kan även användas för att ge en utslätande effekt på de vertikala linjer som kan dyka upp längs med övre läppkonturen.

Omedelbara resultat:

  • Återfuktande.

  • Reducerad synlighet av fina linjer, huden runt ögonen känns utvilad och ljusare.

  • Uppfrächande effekt.

Dag efter dag vid kontinuerlig användning:

  • Utjämning av mer synliga linjer & rynkor.

  • Huden känns fastare.

  • Påsar och mörka ringar är reducerade.

  • Förbättrad/mer definierad struktur på huden kring läpparna.

Innehåll: 15 ml + massageapplikator

Användning

Applicera morgon och kväll längs med ögon- och läppkonturer.

Upptäck mer som Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Eye Contour Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.