I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1495 kr
1495 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som är förstärkt med bio-retinol, hexyl- resorcinol och lakritsrot som verkar stimulerande på hudens cellförnyelse samt reducerar tecken på förtida hudådrande, vårdar solskador och verkar utjämnande. Lättabsorberade och välgörande oljor från bland annat mandel, squalane och jojoba ger näring och balanserar hudens fuktnivåer samt gör den extra mjuk och len.

Denna djupverkande olja passar även utmärkt för att behandla problemhud samt för att minimera orenheter och förstorade porer. Kan användas som den är alternativt som en booster i ett serum/mjukgörare.

Innehåll: 30 ml

Användning

Nattbehandling. Applicera 3-5 droppar på rengjord och lätt fuktad hud, gärna efter ett fuktgivande serum. Alternativt mixas någon droppe ner i ett serum eller mjukgörare innan applicering. Under dagtid bör du alltid använda ett solskydd med Spf 30 eller högre.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.