Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil

Akademikliniken Skincare Pure Retin Oil är en intensivbehandlande och kraftfull A-vitaminolja som är förstärkt med bio-retinol, hexyl- resorcinol och lakritsrot som verkar stimulerande på hudens cellförnyelse samt reducerar tecken på förtida hudådrande, vårdar solskador och verkar utjämnande. Lättabsorberade och välgörande oljor från bland annat mandel, squalane och jojoba ger näring och balanserar hudens fuktnivåer samt gör den extra mjuk och len.

Denna djupverkande olja passar även utmärkt för att behandla problemhud samt för att minimera orenheter och förstorade porer. Kan användas som den är alternativt som en booster i ett serum/mjukgörare.

Innehåll: 30 ml

Användning

Nattbehandling. Applicera 3-5 droppar på rengjord och lätt fuktad hud, gärna efter ett fuktgivande serum. Alternativt mixas någon droppe ner i ett serum eller mjukgörare innan applicering. Under dagtid bör du alltid använda ett solskydd med Spf 30 eller högre.

Artikelnummer: 75860

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.