Beauté Pacifique
Submersive Serum Paradoxe

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Ett underbart serum, baserat på chilenskt druvkärneextrakt som hjälper till att reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker, ger din makeup extra lyster, hjälper din makeup att lättare dölja synbarheten av pigmentförändringar, reducerar rodnad och ålderstecken, samt skyddar och vårdar din hud på ett fantastiskt sätt!

Chilenska druvor växer på bergssluttningarna i Anderna där solens UV-strålning är mycket svår, och under evolutionen anpassade sig dessa speciella druvor till den extrema UV-exponeringen och säkrade överlevnaden av generna. Detta har Beauté Pacifique dragit fördel av i detta serum, kombinerat med Resveratrol, Procyanidin och Squalane vilket gör att detta serum har både anti-ageing och antiinflammatoriska egenskaper, samtidigt som det skyddar huden mot skadlig UV-strålning och fria radikaler.

Med härliga ingredienser och en behaglig konsistens hjälper detta serum även till att fylla upp porer och mindre gropar, samtidigt som det hjälper till att reducera rodnad för en jämn, vacker hud.

  • Skyddar mot antioxidanter, UV-strålning & fria radikaler.
  • Reducerar ålderstecken.
  • Reducerar porer, rodnad & pigmentering.
  • Passar perfekt som bas under makeup för en jämnare finish med mer lyster.
  • Innehåller två typer av vitamin E.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd några få droppar morgon och kväll, undvik ögonpartiet. Använd gärna som en primer innan du lägger din makeup.

Använd alltid extra solskydd med hög SPF om du skall vistas i solen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Användning

Använd några få droppar morgon och kväll, undvik ögonpartiet. Använd gärna som en primer innan du lägger din makeup.

Använd alltid extra solskydd med hög SPF om du skall vistas i solen.

Ingredienser

Squalane,Tocopheryl Acetate,Vitis Vinifera/Grape Seed Oil,Tocopherol.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product