By Terry
Detoxilyn City Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 337 kr

1012 kr 1349 kr

Du sparar 337 kr

1012 kr 1349 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

By Terry Detoxilyn City Serum

Likt en multiskyddande sköld är silkeslena By Terry Detoxilyn City Serum det ultimata dagliga skyddet mot miljörelaterade stressfaktorer. Serumet har en lätt textur som verkar uppljusande, utjämnande och detoxar huden, det neutraliserar även fria radikaler.

Detoxilyn City Serum är berikad med urceller från Rostalpros med ett essentiellt mineralkomplex för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa- och syresättande egenskaper. Formulan är även rik på acerola-extrakt och heptapeptider som tar dig an toxiner, boostar hudens naturliga försvar samt skyddar från fria radikaler. Huden lämnas optimalt balanserad, ren och avgiftad.

  • Skyddande- och detoxande serum, perfekt för en urban livsstil
  • Lättviktig textur
  • Rik på antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och förtida hudåldrande
  • Ger huden energi, lyster samt boostar med fukt

Innehåll: 30 g

Användning

Applicera morgon och kväll över ansikte och hals. Pressa in serumet i huden med handflatorna för att aktivera de aktiva ingredienserna.

Om Detoxilyn

Medan stadslivet har sina fördelar kan det också medföra många nackdelar för din hud - huden ser tröttut, får tilltäppta porer, finnar och blemmor. Huden kan också åldras i förtid samt kännas uttorkad och stram.Toxiner, smog, miljöföroreningar, stress på arbetsplatsen, dåliga livsstilsval och för lite sömn; allt kan på sikt ha en negativ påverkan på huden.

Därför har By Terrys forskare undersökt hur toxiner påverkar den unga, friska huden och utvecklat ett my-cket effektivt sätt att bekämpa dem. Med högpresterande formuleringar och lyxiga texturer är By Terrys CELLULAROSE® DETOXILYN hudvårdsrutinl utformad för att förebygga effekterna av toxiner.

Produkterna stimulerar epidermis (överhudens) naturliga försvarsmekanismer för att säkerställa optimal funktion och hälsa. Hemligheten ligger i stamceller från Alpine Rose (Rostalprosen) som är en blomma som växer högt uppe i bergen i Alperna. Alpine Rose hjälper till att upprätthålla egenskaperna hos hudens stamceller och skydda cellerna mot UV-stress. Den skyddar även epidermis genom att neutralisera fria radikaler.

Upptäck mer som Detoxilyn City Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.