Elemis
Cellular Recovery

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Skin Bliss Capsules Anti-Aging, 60 Capsules
Beskrivning

En antioxidantrik ansiktsolja i form av kapslar framtagna för att vårda och skydda huden samt för att reducera synligheten och uppkomsten av förtida ålderstecken.

Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules är formulerade med antioxidantrik Moringaolja för att skydda huden mot föroreningar och annan miljömässig stress och bryta ner gifter i huden. Återfuktande ros och irritationsreducerande lavendel verkar för att återfukta och förse huden med näring på djupet, samtidigt som deras aromatiska egenskaper ger en avslappnande effekt - avstressa ansträngd och trött hy och fyll på med energi och lyster!

Innehåller 60 st kapslar

Huvudingredienser
  • Ros - med dokumenterat vårdande och avslappnande egenskaper.

  • Moringa - en exotisk olja rik på skyddande antioxidanter.

  • Lavendel - en av det vanligast förekommande essentiella oljorna som har avslappnande, irritationsreducerande och antiinflammatoriska egenskaper.

Användning

Applicera innehållet av en rosa roskapsel på morgonen och en grön lavendel på kvällen. Vrid av toppen, och häll innehållet i händerna, värm upp oljan mellan handflatorna och fördela sedan i rengjort ansikte och på hals.

Upptäck mer som Cellular Recovery

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.