Sisley
Black Rose Precious Facial Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 25 ml
Beskrivning

Black Rose Precious Face Oil är Sisleys första hudvårdsolja framtagen specifikt för torr eller mogen hud. En silkesmjuk torrolja med en hög halt aktiva ingredienser som alla har förberedande, närande och åldersförebyggande effekter. Formelns kärna är extraktet från svarta rosor, som ger den underbara silkesmjuka känslan. Det kombineras med essentiella oljor från bulgarisk ros och magnolia vars uppstramande och lindrande egenskaper ger sinnena ett härligt uppvaknande.

Tack vare den kraftfulla blandningen av växtbaserade aktiva ingredienser med närande, regenererande och skyddande effekt (Padina pavonica, oförtvålade ämnen från avocado och naturliga tokoferoler) tillför denna olja de allra viktigaste komponenterna som krävs för att hålla huden vital och ungdomlig. Olja från plommon och dådror bevarar överhudens lipidbalans. Black Rose Facial Oil är också rik på omega 3 och 6, vilket förbereder huden inför den dagliga hudvården.

  • Torrolja med avancerad anti-age

  • Kraftfull blandning av växtbaserade aktiva ingredienser

  • Håller huden vital och ungdomlig

  • Rik på Omega 3 & 6

Innehåll: 25 ml

Användning

Applicera 3-7 droppar på morgon eller kväll på ren hud, undvik för nära kontakt med ögonen. Använd den ensam som den är eller innan du applicerar övriga hudvårdsprodukter.

Upptäck mer som Black Rose Precious Facial Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product