Transderma
® A

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1330 kr
1330 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Transderma® A är ett nattserum med föryngrande- och lätt exfolierande effekt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och på så sätt stimulera cellförnyelsen i huden för förnyad lyster och smidighet. En kraftfull produkt berikad med retinolkomplex och E-vitamin som tillsammans har en reducerande effekt på hudens ålderstecken. Som en ansiktsbehandling hemma i badrumsskåpet!

Formulan i Transderma® A är otroligt lätt, absorberas snabbt upp av huden och slussar ner retinolen till hudens mer aktivt arbetande lager där den gör mest nytta. Utöver retinol så innehåller serumet även dubbelverkande E-vitamin som dels skyddar både retinol och hud mot oxidativ stress under och efter applicering.

Passar för: Mogen/förtida åldrad hud med t.ex pigmenteringar, linjer & ytliga ärr. Passar alla hudtyper förutom den väldigt känsliga.
Kombination med övriga Transderma® serum: C, O & R

Fördelar
  • Fönyar och återupplivar trött & tråkig hud

  • Hjälper till att stimulera cellförnyelsen

  • Reducerar pigmenteringar

  • Reducerar och förebygger linjer & rynkor

  • Lätt exfolierande effekt

  • Förbättra hudens egna försvar mot oxidativ stress

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd kvällstid. Alla Transderma®-produkter är s.k "stand -alone" produkter som kan användas i kombination med andra typer och märken av hudvårdsprodukter. Som en allmän regel bör Transderma®-produkter appliceras före andra hudvårdsprodukter. Serum appliceras på ren, torr hud och bör absorberas helt innan du applicerar andra typer av hudvårdsprodukter (solskydd, smink, etc.).

Om huden och Retinol

Linjer och rynkor kan man likna vid restprodukter som bildas i huden i takt med att den åldras. Ju äldre vi blir desto långsammare blir också vår cellförnyelse, och vårt undre hudlager (dermis) får svårare att producera elastin och kollagen; hudens viktigaste proteiner när det kommer till fasthet, elasticitet och support. Långsammare cellförnyelse leder till en försämrad förmåga att behålla fukt, det har också negativ effekt på hudens läkningsprocess och talgproduktion. Resultat av dessa olika faktorer blir alltså att huden känns tunnare, torrare, mindre följsam och med mer synliga linjer och rynkor.

Retinol (A-vitamin) är en riktig superingrediens med många fördelar. I dermis hjälper det till att stimulera nybildning av hudceller samt komplettera C-vitamin i arbetet att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Retinol har bevisad effekt i att ha en utjämnande effekt på pigmentering, fina linjer och rynkor, textur och fuktbalans, varav alla påverkar hudens åldrandeprocess.

Alla produkter från Transderma@ är fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserveringsmedel och alkohol, och produkterna är inte testade på djur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product