Transderma
® C

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1330 kr
1330 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

I Transderma@ C har man använt sig av en revolutionerande teknik för att stabilisera och förbättra hudens absorbtion av naturligt C-vitamin. Resultatet är ett unikt, djupverkade serum med föryngrande egenskaper så som förbättrad lyster, fasthet och elasticitet. C-vitamin påverkar kollagen-bildningen i hudens undre skikt (dermis) och fungerar även som en kraftfull antioxidant samt skydd mot fria radikaler.

Effektiviteten hos Transderma@ C är väldokumenterad från olika kliniska studier, och med endast en typ av aktiv ingrediens samt dess bärarsubstans, reflekterar den även märkets tro på enkelhet och omsorgsfull klinisk utvärdering av varje ingrediens såväl som kombinationen av dem i slutprodukt.

Passar för: Alla hudtyper & åldrar
Kombination med övriga Transderma® serum: A

Fördelar
  • Hjälper till att boosta hudens produktion av kollagen & elastin för ett jämnare & fastare utseende

  • Revolutionerande teknik för förbättrad absorbtion av naturligt C-vitamin

  • Ger förnyad lyster

  • Antioxidant - skyddar huden mot fria radikaler

  • Reducerar fina linjer & rynkor

  • Reducerar samt förebygger pigmenteringar

Innehåll: 30 ml

Användning

Används med fördel på dagen. Alla Transderma®-produkter är s.k "stand -alone" produkter som kan användas i kombination med andra typer och märken av hudvårdsprodukter. Som en allmän regel bör Transderma®-produkter appliceras före andra hudvårdsprodukter. Serum appliceras på ren, torr hud och bör absorberas helt innan du applicerar andra typer av hudvårdsprodukter (solskydd, smink, etc.).

Om huden och C-vitamin

Kollagen och elastin är hudens viktigaste proteiner när det kommer till struktur, och mängd samt kvalité på dessa proteiner är en avgörande faktor för jämn, fast och elastisk hud. I takt med att man blir äldre försämras hudens egna förmåga att producera just kollagen och elastin, och här är även solexponering en stor bidragande faktor då UV-strålning har en nedbrytande effekt.

C-vitamin (L-askorbinsyra är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot de skadliga effekterna som uppstår i samband med fria radikaler och UV-strålning, det har också bevisad effekt i att stimulera kollagen- och elastinsyntesen i huden. Studier har visat att C-vitamin hjälper till att reducera fina linjer, ytliga ärr, rynkor och pigmenteringar, med andra ord det mesta som vi förknippar med hudens åldrande.

Alla produkter från Transderma@ är fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserveringsmedel och alkohol, och produkterna är inte testade på djur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product