Transderma
® O

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1330 kr
1330 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Transderma® O är ett energigivande serum som jobbar på cellnivå med hudens mitokondrier (cellernas "energikraftverk"). Berikat med en optimerande formula av PQQ, B-vitamin och andra noggrant utvalda ingredienser som är essentiella för hudcellernas vitalitet. Serumets unika blandning påverkar alla hudens lager för att optimera cellförnyelse samt ge ny energi och lyster.

Passar för: Alla hudtyper, men extra fördelaktig för mogen/förtida åldrad hud

Fördelar
  • Lystergivande

  • Ger ny energi till huden

  • Riktar sig till hudcellernas "kraftverk"

  • Uppfriskande effekt

  • Speciellt utvecklad för mogen hud

Användning

Används både morgon och kväll. Alla Transderma®-produkter är s.k "stand -alone" produkter som kan användas i kombination med andra typer och märken av hudvårdsprodukter. Som en allmän regel bör Transderma®-produkter appliceras före andra hudvårdsprodukter. Serum appliceras på ren, torr hud och bör absorberas helt innan du applicerar andra typer av hudvårdsprodukter (solskydd, smink, etc.). Om du är torr/väldigt torr kan du applicera Transderma M Moisturizing Serum som återfuktande kräm.

Innehåll: 30 ml

Om huden

Mitokondrierna är cellulära energikraftverk som sköter alla livsprocesser i våra celler. Utöver att förse cellerna med energi så sköter också mitokondrierna kommunikationen mellan cellerna. När vi blir äldre så reduceras deras förmåga att producera energi drastiskt, och det är där Transderma® O kommer in som målinriktad problemlösare som fokuserar på att stötta upp mitokondrierna och dess funktioner.

PPQ (Pyrroloquinoline quinone) har visat sig ha en stöttande effekt på mitokondriernas vitalitet, och är en nyckelingrediens i formulan för förnyelse och energi. En annan viktig komponent är B-vitamin, känd för att vara energigivande och ha en positiv effekt på den cellulära ämneromsättningen. B-vitamin-komplexet i Transderma® O är specifikt optimerat efter vår hud och dess behov, och består av B3, B6 samt B7. Komplexet verkar tillsammans med kinetin och kreatin för att hjälpa till med celldifferentiering, fuktbalans och immunförsvar.

Alla produkter från Transderma@ är fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserverinsmedel och alkohol, och produkterna är inte testade på djur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product