Transderma
® R

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Prisbelönta Transderma® R är ett djupverkande serum som reducerar pigmenteringar och verkar för en jämnare hudton genom de aktiva ingredienserna trans-resveratrol/piceid; två av naturens mest effektiva antioxidanter och naturligt förekommande i en rad växter och bär som t.ex vindruvor, där de skyddar mot diverse infektioner och UV-strålning.

Kombinationen av dessa två ingredienser gör Transderma® R till den överlägset mest effektiva och säkraste lösningen när man vill jobba uppljusande och på ojämn pigmentering.

Passar för: Alla hudtyper
Kombination med övriga Transderma® serum: O

Fördelar
  • Har en utjämnande effekt på hudton & pigmentering

  • Vårdande

  • Verkar i alla hudlager

  • Strålande lyster

  • Skyddar mot oxidativ stress

Innehåll: 30 ml

Användning

Används både morgon och kväll och undvik ögonområdet. Alla Transderma®-produkter är s.k "stand -alone" produkter som kan användas i kombination med andra typer och märken av hudvårdsprodukter. Som en allmän regel bör Transderma®-produkter appliceras före andra hudvårdsprodukter. Serum appliceras på ren, torr hud och bör absorberas helt innan du applicerar andra typer av hudvårdsprodukter (solskydd, smink, etc.).

Om huden och pigmenteringar

Ojämn hudton och pigmentfläckar kan uppstå av olika anledningar, t.ex vid graviditet, ärr/skador på huden, sjukdom, stress och mycket solexponering. De kan vara svåra att få bukt med beroende på hur djupt de sitter och vilken hudton man har, men med rätt produkter, aktsamhet i solen och en gnutta tålamod så kan man få mycket fina resultat.

För att resveratrol ska kunna uppnå den koncentration som behövs för klinisk effekt så måste det gå genom huden. Man har upptäckt att om man istället får i sig det via t.ex dryck så bryts större delen av rersveratrolen ned i mag-tarmkanalen, och den fina effekten man är ute efter på huden uteblir. Låt Transderma® R bli en del av din hudvårdsrutin och upplev en strålande hud med vacker lyster och jämnare, klarare hudton!

Alla produkter från Transderma@ är fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserveringsmedel och alkohol, och produkterna är inte testade på djur.

Artikelnummer: 67260

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.