COSRX
COSRX Acne Pimple Master Patch

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Acne Pimple Master Patch från COSRX är lokalbehandlande plåster i olika storlekar, speciellt framtagna för att skydda skadad och orolig hud vid finnar och problemområden. Plåstrena är gjorda av hydrokolliod vilket absorberar vätska från huden och lägger sig likt en skyddande kudde, den skyddar även mot fukt utifrån och minimerar på så vis bakterietillväxt och infektionsrisk.

Genom att använda Acne Pimple Master Patch slipper du sårskorpan som annars kan uppstå, detta för att plåstrena absorberar upp eventuell sårvätska under natten. De har också en nedbrytande effekt på pormaskar. Upplev ett nytt sätt att ta hand om finnar och problemområden!

  • Lokabehandlande plåster för finnar & problemområden
  • Kommer med tre olika plåsterstorlekar i en förpackning så att du kan du välja vilket som bäst passar behandlingsområdet
  • Fri från parabener, syntetiska färgämnen, alkohol & mineraloljor
  • Innehåll: 24 x plåster
Användning
  • Rengör och torka kring det berörda området/områdena. Applicera ingen produkt på huden innan plåstret.
  • Välj ett plåster som passar i storlek för området du vill jobba med, låt sitta under natten.
  • Avlägsna på morgonen, observera att det kan uppstå en ljus fläck där plåstret suttit, detta lägger sig av sig själv efter en stund.

Ingredienser

Cellulose Gum,Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer,Polysobutylene,Petroleum Resin,Polyurethane Film,Liquid Paraffin,Tetrakis Methane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som COSRX Acne Pimple Master Patch

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.