Babor
Lifting Cellular

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 249 kr

746 kr 995 kr

Du sparar 249 kr

746 kr 995 kr

Variant : Dual Eye Solution 30 ml
Beskrivning

Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution är en smart duo med två stycken ögonkrämer med anti-age effekt för både dag och natt i samma förpackning. De högeffektiva ögonkrämerna har specifika aktiva ingredienser för att passa för dagen eller natten.

Eye Cream Day: ögonkräm som passar för dagen, som direkt ger en utslätande och uppstramande effekt. En formula berikad med Niacinamid, Koffein och högteknologiska pigment som bildar Day Boost Complex vilket sätter igång mikrocirkulationen, hjälper till att sudda ut fina linjer och ger skydd till den ömtåliga och tunna huden runt ögonen.

Eye Cream Night: ögonkräm för natten, som hjälper till att förebygga påsar och mörka ringar under ögonen så att du vaknar med ett piggt utseende. Tripeptidlösning stärker kollagen- och elastinstrukturen och ger huden bättre elasticitet och smidighet. Den tunna huden runt ögonpartiet blir mindre transparent och kärlen syns inte lika bra igenom huden. Hydro-Filler har en återfuktande och fuktbevarande effekt som slätar ut direkt.

  • Passar alla hudtyper, speciellt mogen hy

  • Innehåller ögonkräm för både dag & natt

  • Uppstramande, återfuktande och stärkande formula

  • Reducerar mörka ringar

  • Hydro-filler

Innehåll: 2 x 15 ml

Upptäck mer som Lifting Cellular

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.