bareMinerals
Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

I bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusions fotspår kommer kommer här en tillhörande produkt till ögonen, Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel. Denna uppfriskande gel passar alla som vill skydda den känsliga huden kring ögonen, göra den mer motståndskraftig och förebygga förtida åldrande.

Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel innehåller ett peptidkomplex kombinerat med återfuktande hyaluronsyra som livar upp en trött hud orsakat av daglig stress. Ögonkrämen är laddad med SkinMimetic™ -Teknknologi för att främja en ungdomlig utstrålning och hälsosam hud.

  • Uppfriskande geltextur

  • Intensivt återfuktande

  • Hjälper till att förebygga förtida hudåldrande

Innehåll: 15 ml

Nyckelingredienser
  • LongLife Herb - Legendarisk ört som visat sig hjälpa till att förebygga ålderstecken och bevara en ungdomlig utstrålning. Denna vitamin-och mineralrika ört växer på den Japanska ön Okinawa, som också är känd som "the island of long life".

  • Sömntuta - Denna klargula blomma från Kalifornien är känd för sin motståndskraft och är en av komponenterna i SkinMimetic ™ - Teknologin för att skydda huden mot miljörelaterad stress.

  • Lempuyang ingefära - Används traditionellt inom Ayurvedisk medicin och Indonesisk Jamu örtmedicin och är en ingrediens i SkinMimetic™ -Teknologi som hjälper till att förbättra hudens lyster.

Dessutom innehåller Skinlongevity Vital Power Infusion Eye Gel Cream lystergivande C vitamin och vitamin B3.

Upptäck mer som Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.