Elemis
Absolute Eye Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Denna närande och återfuktande mask är specifikt utvecklad för att vårda och stärka den känsliga huden i området kring ögonen. Med en kraftfull formula baserad på extrakt från ros och mimosa, i kombination med blåklintsextrakt och kameliaolja verkar Elemis Absolute Eye Mask för att återfukta och mjukgöra huden och reducera uppkomsten och synligheten av trötthetstecken och torrhetslinjer. Lämnar ögonkonturen återfuktad och fräsch!

Innehåll: 30 ml

Nyckelingredienser
  • Osmanthus - En sällsynt och dyrbar ingrediens som har både balanserande och uppstramande egenskaper.

  • Majs - Med ett högt innehåll av antioxidanter har majs traditionellt använts för att reducera trötthetstecken i området runt ögonen.

  • Kamomill - Känt för sina avslappnande och antiinflammatoriska egenskaper.

Användning

På rengjord hud: applicera masken försiktigt på ögonkonturen med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och avlägsna därefter med fuktiga bomullsrondeller. Använd två gånger i veckan. OBS! Kan ge en svagt pirrande känsla i huden vid applikation.

Upptäck mer som Absolute Eye Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product