Filorga
Optim-Eyes Refresh

Ej i lager Fri frakt från 199kr
455 kr
455 kr
Variant : 13 ml
Beskrivning

Resvänlig ögonvård med en direkt kylande och revitaliserande effekt av ögonområdet! Detta speciella ögonkontursstick är perfekt i handväskan eller necessären för användning vid minsta tecken på trötthet runt ögonen! Dess kylande textur fräschar direkt upp ögonområdet medan dess aktiva ingredienser jämnar ut huden och reducerar tecken på trötthet, varje dag.

  • Fräschar upp och kyler ner
  • Återfuktar ögonområdet
  • Reducerar tecken på trötthet

FRESH-MINUTE TECHNOLOGY: Ett förfriskande marint extrakt ger iskall textur för en omedelbar boost, medan hyaluronsyra intensivt återfuktar huden.
MELATON-EYES TECHNOLOGY: En ny generation peptid återupplivar cellerna och hjälper huden att återhämta sig. Säg adjö till tecken på trötthet när som helst på dagen!
På morgonen sveper du sticket över ögonkonturen från ögonvrån till det yttre hörnet av ögonkonturen. När som helst på dagen, så snart du märker tecken på trötthet, applicera försiktigt på huden. Om du har smink, applicera gärna först på fingertopparna och sedan runt ögonen för att hålla sticket fräscht längre, alternativt torka av sticket efter applicering på smink. Skönhetstips! Förvara i kylen på natten för att öka den kylande och uppfriskande effekten av ögonområdet.

Upptäck mer som Optim-Eyes Refresh

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.