Helena Rubinstein
Re-Plasty

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Age Recovery Eye Strap 15 ml
Beskrivning

Age Recovery Eye Strap är en uppstramande behandling speciellt för ögonen. Ögonen är det mest uttrycksfulla området vi har och huden är mer än hälften så tunn där som i resten av ansiktet, vilket gör att det också är där som de första ålderstecknen dyker upp.

Eye Strap har en specifik komplexitet för att tackla ålderstecken: Haloxyl som jobbar effektivt mot mörka ringar, Adenosin med kraftfulla anti-age-egenskaper, Proxylan som är en kraftfull molekyl vilken stimulerar cellförnyelsen på hudytan och stärker hudbarriären samt Hyaluronsyra som är känd för sina fuktgivande och vårdande egenskaper.

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera en lite mängd kräm kring ögonen morgon och kväll. För att vara extra varsam kring ögonen rekommenderas det att du använder dina ringfingrar när du masserar in produkten.

Upptäck mer som Re-Plasty

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt