Nuxe
Nuxellence

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Variant : Eye Area 15 ml
Beskrivning

Nuxellence Eye Area är en ögonkräm för alla åldrar och hudtyper som arbetar med hela ögats område med en 3 i 1 behandling – utjämnande/anti-aging/lyster-effekt. Innehåller en patenterad kombination av tre blomextrakt (passionsblomma, fårtung och vallmo) som skyddar och reparerar mitokondriellt DNA i cellerna. Där de hjälper huden att bibehålla optimal energinivå. Hyaluronsyra binder fukten i huden och återställer dess fyllighet, fina linjer reduceras. Ett aktivt växtbaserat komplex bekämpar förlusten av lyster och reducerar mörkar ringar och påsar under ögonen. Den är lätt färgad som anpassar sig till alla hudtoner och ger liv och lyster, kamouflerar mörka ringar. Har en formad applikator med kylande effekt.

Placera tre små prickar kräm, en under ögonbrynet, en i inre ögonvrån och en under ögat. Jämna ut med applikatorn inifrån och ut under ögat. Repetera samma steg ovanför ögat längs hela ögonbrynsbågen. Sprid ut krämen mot tinningen genom en svepande rörelse med applikatorn.

Ingredienser

Upptäck mer som Nuxellence

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.