Peter Thomas Roth
Retinol Fusion Pm Eye

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
655 kr
655 kr
Variant : 15 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Beskrivning

En ljuvlig ögonkräm som hjälper till att förebygga uppkomsten av pigmentfläckar, fina linjer och rynkor samt ge en mjuk känsla till området kring ögonen tack vare 1% mikroinkapslat retinol. Denna ögonkräm jobbar medan du sover och är perfekt för dig som önskar reducera synbarheten av pigmentering eller ålderstecken kring ögonen.

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Eye Cream innehåller mikroinkapslat retinol, detta innebär att den långsamt frisätter kraftfullt retinol under 8 timmar för att boosta hudens mjukhet samt förebygga synbarheten av ålderstecken. Den har en rik och fuktgivande formula som är fylld med sheasmör samt vitaminerna A, C och E. Tack vare koffein hjälper den till att reducera svullnad. En ögonkräm som hjälper till att ge en friskare och ungdomligare look till ditt ögonområde!

  • Använd på rengjord hud innan du går och lägger dig.

Innehåll: 15 ml

Upptäck mer som Retinol Fusion Pm Eye

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.