Peter Thomas Roth
Vital-E Microbiome Age Defence Eye Cream

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas
645 kr
645 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

En åldersförebyggande ögoncreme som synbart hjälper till att förbättra hudens skyddsbarriär och stödja dess naturliga mikrobiom, en osynlig barriär som skyddar huden mot för tidigt åldrande orsakat av skadlig miljöpåverkan. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi, prebiotiska och probiotiska ingredienser.
Fantastiska resultat:
Motverkar kråksparkar, fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen. Hjälper till att skydda och förbättra hudens naturliga mikrobiombarriär och förhindra fuktförlust.

Innehåller:

  • Gamma E Antioxidant-teknologi – en effektiv antioxidant effekt som bidrar till att förbättra och synbart motverka kråksparkar, fina linjer, rynkor, minskad spänst och mörka ringar som orsakas av skadlig miljöpåverkan.
  • 3 % extrakt från ”Butterfly Ginger”-roten – hjälper till att synbart avlägsna orenheter från hud som utsätts för blått ljus från tekniska enheter.
  • Pre/Pro-BioDefense-komplex – en blandning av prebiotiska och probiotiska ingredienser som synbart hjälper till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan.
  • Fensebiome™-peptid – en heptapeptid som synbart bidrar till att förbättra mikrobiomhälsan och förhindra fuktförlust.
  • Syn®-Eye komplex – bidrar till att återfukta och synbart släta ut huden i området runt ögonen.
  • Koffein – bidrar till att synbart eliminera svullnader (påsar) under ögonen.

Upptäck mer som Vital-E Microbiome Age Defence Eye Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.