Shiseido
Bio-Performance

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 198 kr

791 kr 989 kr

Du sparar 198 kr

791 kr 989 kr

Variant : Liftdynamic Eye Treatment 15 ml
Beskrivning

En anti-age ögonkräm som vid regelbunden användning hjälper till att ge en fastare känsla till huden runt ögonen samt ger energi till hudens egna reparationsförmåga. Ögonkrämen har en lätt, krämig textur som hjälper till att ge fukt och elasticitet till huden samtidigt som synbarheten av mörka ringar och rynkor reduceras.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment innehåller en exklusiv TruStructiv™-teknologi som hjälper hudens egna reparationsprocess medan Super Bio-Hyaluronic Acid Plus hjälper till att ge huden djup återfuktning. Bio-Defining Complex hjälper intensivt till att reducera synbarheten av rynkor vid ögonområdet och gör att huden känns mjuk och tonad.

Innehåll: 15 ml

Användning

Pumpa en gång för att få ur krämen. Applicera morgon och kväll som sista steg i din hudvårdsrutin. Badda krämen varsamt vid ögonområdet. Undvik att applicera för nära ögonen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.