-20%
rabatt

Skin79
Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch

4stars stars, based on 5 reviews
Ej i lager Fri frakt

Du sparar 73 kr

292 kr 365 kr

292

Du sparar 73 kr

292 kr 365 kr

292
Beskrivning

Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch från Skin79 är gyllene ögonmasker som ger en effektivt återfuktande och närande boost till trötta ögon, verkar reducerande på synlighet av ålderstecken samt ger en uppljusande och uppstramande effekt. Maskerna är små geldynor som innehåller ett patenterat komplex av olika växtextrakt, guld samt snigelsekret-filtrat. Unna dig dessa härliga ögonmasker och ge huden under ögonen den avslappnande- och återfuktande behandling den förtjänar!

Själva geldynorna är framtagna för att främja en optimal absorption av formulan, och bidrar även till en härligt sval känsla som verkar reducerande på svullnader under ögonen.

  • Återfuktande & närande ögonmasker

  • Passar alla hudtyper

  • Reducerar synlighet av ålderstecken

  • Hygienisk applicering tack vare medföljande spatel

  • Revitaliserande & uppljusande

  • Förbättrar elasticitet

Innehåll: 60 st ögonmasker

Användning

Applicera efter rengöring och ansiktsvatten. Ta ut 2 st masker med hjälp av spateln, lägg på huden och rätta till så att den ligger perfekt på plats. Låt verka i 20-40 minuter, avlägsna sedan och badda lätt in överflödig produkt i huden för optimal absorption.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product