Urtekram
Nordic Birch

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
55 kr
55 kr
Variant : Skin Tonic 245 ml
Beskrivning

Nordic Birch har låtit sig inspireras av de nordiska björkskogarna och blåklintens blida doft. Örterna har de hämtat i deras eget ekologiska örteri. Uppstramande hudtonic med vegetabilisk alkohol, fuktgivande björksocker och aloe vera som återfuktar huden och gör den frisk.

Deras passion är enkla, ärliga vårdprodukter. Naturen och dess kraftfulla örter är basen i alla deras vårdprodukter, och så har det varit sedan 1972.

  • För åldrande hud.

  • Ekologiskt certifierade

  • Veganska & utan onödig kemi, så som parabener & annan syntetisk konservering.

  • Icke testad på djur.

  • 100 % av ingredienserna är naturligt odlade.

  • 25 % av ingredienserna är från ekologiskt lantbruk.

Innehåll: 245 ml

Användning

Påförs med en vaddrondell.

Ingredienser

Glycerin,Citric Acid,Linalool,Aqua,Citral,Limonene,Sodium Cocoyl Glutamate,Xylitol,Aloe Vera Gel,Perfum,Betula Alba Leaf Extract,alcohol*,*= ingredient from ORganic Farming.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product