Ett påskägg fyllt med skönhet

2021-03-29

Vem drömmer inte om att överraskas med lite skönhet kring en högtid? Trodde väl det! Så skippa godis, trisslotter och annat klassiskt som läggs i ett påskägg i år. Satsa istället på ett välfyllt ägg med skönhet till dina nära och kära. Glädje-garanti vid öppning!

blog_easter-egg-inspiration_2000x1125.jpg

Påsken är snart här och det är dags att köpa årets påskägg. Ett påskägg som med fördel fylls med skönhet i år. Beroende på vilken storlek du väljer så få du plats med olika typer av skönhetsprodukter. Här tipsar vi om de ultimata produkterna att lägga i ett standard påskägg vs. ett stort påskägg. Inspireras och satsa på ett påskägg fyllt med skönhet i år istället för godsaker!

Detta ryms i årets påskägg (standardstorlek)

Ett påskägg i standardstorlek fungerar perfekt att fylla med lite skönhet till din respektive, förälder eller syskon till påskfirandet. Vi tänker att produkter som nagellack, läppglans, ögonbrynsgel och ögonkräm får plats perfekt i ett påskägg. Men också snoddar och hårspännen är enkelt att klämma in. Vi tror också att en mascara kan få plats på längden och även en liten ögonskugga. Ett annat förslag är sheetmasks som är enkla att knöla ihop och lägga i botten på ägget. Om allt du önskar inte riktigt får plats i påskägget så kan du alltid “teasa” den som ska få påskägget genom att klistra fast en av produkterna utanpå ägget. 
 

Produkter som platsar i ett stort påskägg

Ni vet de där stora påskäggen som alltid kommer fyllt med godis till din arbetsplats? Från en leverantör, samarbetspartner eller dylikt. Det är ett sånt stort påskägg vi tänker på. Tänk vad mycket skönhet som kan få plats i ett sådant. Och det behöver inte bli så fasligt dyrt heller du sätter själv standarden! 

Ett par tips på skönhet som kan fungera perfekt att lägga i ett stort påskägg är olika typer av hårprodukter som till exempel en mindre kam och liten hårspray. Till kroppen tänker vi på produkter som deodorant, ansiktskräm och rengöring, peeling och body mist. Ja, det finns en hel del att välja mellan! Många produkter kommer också i rese-size ifall du vill satsa på fler antal produkter. Något som också kan vara trevligt att lägga i är doftljus eller pinnar. Eller pigga upp med lite kosttillskott, som är vårt allra senaste segment på Eleven. Sätt ihop ett gott och blandat påskägg till din tänkta mottagare. Eller varför inte till hela familjen som pris i årets äggjakt? Det stora ägget har som sagt mycket plats för olika skönhetsprodukter som din familj kan dela på.
 

All skönhet till årets påskägg hittar du hos oss på Eleven. Så häng på och uppgradera årets påskägg! Dela gärna ditt skönhets-ägg med oss på Instagram och andra för inspiration med taggen #skönhetspåskägg. Och kom ihåg – vår Easter-treat kampanj börjar den 1 april och ger dig 20% på nästan allt!