-15%
rabatt

Hugo Boss
Boss The Scent Private Accord EdT

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 195 kr

1105 kr 1300 kr

1105

Du sparar 195 kr

1105 kr 1300 kr

1105
Variant :
Passar ihop med
Hugo Boss
Deospray 150ml
Beskrivning

För att förhöja den sensuella egenskapen av den mystiska basen av Kakao Absolute, har parfymören Bruno Jovanovic tillsatt sofistikerad moka som ger Boss The Scent Private Accord EdT ett aromatiskt och kraftfullt djup. Kombinerat med utmärkta noter av ingefära och exotisk maninkafrukt förförs sinnena fullständigt. Denna träiga orientaliska komposition är en maskulin Eau de Toilette lika elegant som förförisk.

  • Lanserad: 2018

  • Träig orientalisk doft

  • Bas av kakao absolute

  • Aromatisk och djup

Toppnoter

Ingefära

Hjärtnoter

Maninka & kaffe

Basnoter

Kakao & tränoter

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.