Lacoste
L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdT 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Eau de Lacoste L.12.12 fångar den lekfulla känslan hos detta välkända varumärke för att blåsa liv i den anda som präglat den ikoniska pikétröjan – oförglömligt cool, innovativ, elegant och ändå trendigt snygg. Som det självförtroende en man känner när han drar på sig en Lacoste L.12.12-pikétröja.

Lacoste x Jeremyville gör en kul och färgglad tolkning av Lacostes tennisrötter. Den internationellt kända gatukonstnären tillför sin karakteristiska seriestil till denna begränsade samlarupplaga av Eau de Lacoste L.12.12 Blanc och ger den en positiv känsla. 
En träigt blommig herrparfym vars inledning bjuder på den livliga energin hos italiensk citronolja, ingefära och grapefrukt. En grön not av rosmarin ger en modern, naturlig ton över basnoten vars mjukt, sofistikerade mockatoner intensifieras av cederträ. En lekfull och positiv parfym.

Topp: Citonolja, ingefära & grapefrukt
Hjärta: Rosmarin
Bas: Mocka & cederträ

Artikelnummer: 83378

Upptäck mer som L.12.12 Blanc Jeremyville Edition

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.