Zlatan Ibrahimovic Parfums
Suprême Pour Homme EdT

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : EdT 50 ml
Passar ihop med
Zlatan Ibrahimovic Parfums
75 g
Beskrivning

Suprême Pour Homme EdT uttrycker Zlatans personlighet - avslappnad elegans, med ett modernt uttryck. Alltid maximal prestation, energi och kraftfull instinkt.

Doften av Suprême Pour Homme är en kombination av frisk citrus och sofistikerade maskulina trätoner. Det första som når dig är uppfriskande pärlande citrustoner av mandarin, citron och grapefrukt som följs av en rusch av kryddig ingefära, som väcker dina sinnen. Den rika tonen av mörka enbär utvecklas tillsammans med uppiggande lavendel och aromatisk rosmarin. Maskulina basnoter av rökelse och cederträ dröjer sig kvar på din hud. Alla råvaror i Suprême Pour Homme är av absolut högsta kvalitet.

Toppnoter:

Sprudlande citruscocktail & ingefära

Hjärtnoter:

Rosmarin, enbär & lavendel

Basnoter:

Incense & cederträ

Suprême är den andra doftserien från Zlatan Ibrahimovic Parfums med Suprême Pour Homme EdT och Suprême Pour Femme EdT.

Suprême är den lediga Zlatan, avslappnad elegans i en modern tolkning som förnimmer om hav, stränder och grönska. Suprême är fräscha, sportiga och somriga dofter. Känslan och inspirationen till dofterna kommer från en av Zlatans egna semesterminnen.

Upptäck mer som Suprême Pour Homme

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.