By Terry
Stylo Expert Click Stick

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas
GÅVA VID KÖP

Du sparar 92 kr

277 kr 369 kr

Du sparar 92 kr

277 kr 369 kr

Variant : 10,5 Light Copper 1 g
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 700 kr så får du just nu en praktisk mini-size av Hyaluronic Hydra Pressed Powder, värde 182 kr. 

Beskrivning

Stylo Expert Click Stick ger dig felfri hy på ett klick! Denna concealer kommer i ett praktiskt penn-format med en droppliknande form och dess mjuka formula smälter in i huden för att hjälpa till att reducera synbarheten av imperfektioner så som mörka ringar och andra ojämnheter i huden.

By Terry Stylo Expert Click Stick är berikad med makadamianötolja vilket gör att den mjukgör, samtidigt som den reducerar synbarheten av skavanker. Formulan är dryg och rikt pigmenterad, och den blir verkligen ett med huden när den appliceras. Idealisk att använda för att täcka skavanker, men också för kräm-contouring beroende på vilka nyanser du använder.

  • Lätt att komma åt annars svåråtkomliga områden som under ögon & näsvingar.

  • Finns i flera nyanser; använd för att täcka skavanker eller för kräm-contouring.

  • Smälter in i huden & mjukgör.

Innehåll: 1 g

Användning

Applicera på de områden som är i behov av täckning, tänk på att lite räcker långt. Använd sedan en fuktad makeupsvamp för att jämna ut eventuella kanter.

Upptäck mer som Stylo Expert Click Stick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.