By Terry
Stylo Expert Click Stick

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Andra färger :
Beskrivning

Stylo Expert Click Stick ger dig felfri hy på ett klick! Denna concealer kommer i ett praktiskt penn-format med en droppliknande form och dess mjuka formula smälter in i huden för att hjälpa till att reducera synbarheten av imperfektioner så som mörka ringar och andra ojämnheter i huden.

By Terry Stylo Expert Click Stick är berikad med makadamianötolja vilket gör att den mjukgör, samtidigt som den reducerar synbarheten av skavanker. Formulan är dryg och rikt pigmenterad, och den blir verkligen ett med huden när den appliceras. Idealisk att använda för att täcka skavanker, men också för kräm-contouring beroende på vilka nyanser du använder.

  • Lätt att komma åt annars svåråtkomliga områden som under ögon & näsvingar.

  • Finns i flera nyanser; använd för att täcka skavanker eller för kräm-contouring.

  • Smälter in i huden & mjukgör.

Innehåll: 1 g

Användning

Applicera på de områden som är i behov av täckning, tänk på att lite räcker långt. Använd sedan en fuktad makeupsvamp för att jämna ut eventuella kanter.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.