OFRA Cosmetics
Highlighter

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Glow Goals 10 g
Beskrivning

Stråla som solen med OFRA's Highlighter! Denna magnifika produkt fångar ger en känsla av lyx och glamour, och ger en universellt smickrande nyans till alla hudtoner. Highlightern är pressad med en innovativ teknik och innehåller den högsta graden av pärlor för en oöverträffad färgåtergivning varje gång.

  • Vegansk

  • Glutenfri

Innehåll: 10 g

Användning

Applicera på de höga punkterna i ditt ansikte eller något specifikt område där ljuset träffar som exempelvis, amorbågen, inre ögonvrån, kindben och nyckelben.

Artikelnummer: 48984
Ingredienser

Mica, Zinc Stearate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Ethylene/ Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain: Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Aluminum Powder(CI77000).

Dosering & Användning

Applicera med hjälp av en highlighting borste och svep över de höga punkterna i ansiktet för att ge illusionen av mer lyfta ansiktsdrag och en strålande hy full av lyster.

Upptäck mer som Highlighter

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.