Kjaer Weis
Highlighter Radiance

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 3.5 g
Beskrivning

En unik higlighter med en krämig formula, vilket gör att den lätt smälter samman med huden och ger en otroligt vacker lyster. Idealisk för användning över Kjaer Weis Compact Foundation och Kjaer Weis Cream Blush. Använd highlighter för att förbättra och framhäva kindbenen, näsa eller pannlinje för en subtil, ungdomlig look.

Den varma pärl-färgen passar även till att användas som en krämögonskugga, antingen själv eller ovanpå en mörkare ögonskugga för en subtil, skimrande yta.

Innehåll: 3,5 g

Användning

För bästa resultat, applicera med värmen från fingrarna eller med Kjaer Weis Foundation Brush. Highlightern är samma storlek som Kjaer Weis Cream Blush Refill, vilket möjliggör enkel användning av refillsystemet.

Specifikationer

  • CCPB ekologiskt certifierad.
  • Inga artificiella ingredienser, såsom petroleum, parabener, artificiella färgämnen och parfym eller petrokemiska emulgeringsmedel.
  • Ej testad på djur.
  • Glutenfri.

Upptäck mer som Highlighter Radiance

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product