Garnier
Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer

Utgått Fri frakt från 199 kr
Beskrivning

Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer är en underbar primer som ger huden perfektion! På bara 5 sekunder hjälper den till att göra så att din hud ser slätare, fräschare och mer ungdomlig ut.

Den hjälper till att släta ut rynkor, porer, ojämnheter och mattar ner glansiga partier i ansiktet och är dessutom en perfekt bas för din makeup - men kan även användas ensam. Denna primer är en snabb lösning för att tillfälligt dölja ålderstecken. Ge den 5 sekunder och ge din hud ett slätare, mer strålande och synligt vackrare utseende!

Hur fungerar den?

Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer ger en optisk effekt. Den avancerade formulan som innehåller ljusspridare med enastående optiska egenskaper hjälper till att sprida ljuset åt alla håll för att omedelbart dölja ålderstecken. Den slätar ut och fyller ut rynkor, ojämnheter och porer.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera jämnt i ansiktet efter dagkräm, och innan makeup.

Artikelnummer: ELEVEN26567
Ingredienser

Dimethicone,Dimethicone Crosspolymer,Disodium Stearoyl Glutamate,CI 77891/Titanium Dioxide,Aluminium Hydroxide,CI 77491/Iron Oxides,Silica (Nano) / Silica,Isodode-Cane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.