NYX Professional Makeup
High Definition Eye Shadow Base

(5 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
75 kr
75 kr
Variant : ESB04 8 g
Beskrivning

Förbered dina ögonlock med denna lätta primer som hjälper till att släta ut huden på ögonlocken, jämna ut tonen och gör så att din ögonmakeup sitter längre! Den hjälper till att tillfälligt reducera synligheten av fina linjer och förbättrar din ögonskuggas färg - var kamera-redo på en sekund!

  • Hög definition.

Innehåll: 8 ml

Ingredienser

Wet n Wild FastDry Nail Colour, The Wonder Yellows

Wet n Wild FastDry Nail Colour är ett snabbtorkande lack som torkar på ca 60 sekunder. En läcker samling av nyanser, allt från täckande lack med skimmerfinish till vågade metalliska med livfulla effekter. Särskilt utformad ManiCurve™ borste som omsluter nageln för en precis applikation.

  • Färg: Metallisk skimrande gul.
  • Fri från Formaldehyde, toluen och ftalat.

Innehåll: 13.5 ml

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som High Definition Eye Shadow Base

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product