Lancôme
Le Lip Liner

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 47 Rouge Rayonnant 1.2 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Andra färger :
Beskrivning

Le Lip Liner från Lancôme är det rätta redskapet för att skapa de perfekta läpparna. Innehåller en fuktgivande, behaglig och hållbar formula. Den vita/transparenta nyansen Universelle används underst för att skapa den rätta konturen.

  • Tillgänglig i flera vackra nyanser

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product