Yves Saint Laurent
Dessin Des Levres Lip Styler

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 81 kr

188 kr 269 kr

Du sparar 81 kr

188 kr 269 kr

Variant : 3 Prun
Beskrivning

Forma dina läppar med en krämig läppenna för långvarig täckning. YSL's Dessin Des Levres Lip Styler är det perfekta komplementet till ditt YSL-läppstift som säkrar färgen och ger mer precisa konturer. Pennan ger en krämig, matt finish som inte flagar, smetar ut sig eller lägger sig i linjer kring läpparna.

Den mjuka, krämiga formulan återfuktar läpparna och ger en vacker, matt finish. I ena änden av pennan finns en precisionsspets och i den andra en blender så att du kan enkelt kan sudda fram önskad look. Det medföljer också en vässare så att du alltid har en penna "on point".

  • Håller i upp till 6 timmar

  • Krämig textur

  • Matt finish

Användning

Skapa konturer, styla eller använd som primer. Forma- och förstärk dina läppar för att se till att läppstiftet inte tar sig ut i linjer under dagen. Den transparenta nyansen nr.23 kan användas som primer för att återfukta och skapa ett naturligt rosa plut för en "no makeup"-effekt.

Tips! Använd gärna olika toner på läppennan för en snygg ombré-look.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product