Weleda
Skin Food Lip Balm

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 22 kr

67 kr 89 kr

Du sparar 22 kr

67 kr 89 kr

Variant : 8 ml
Beskrivning

Weleda Skin Food Lip Balm är ett skyddande läppbalsam som snabbt ger vård till torra, nariga läppar. Med en rik textur och värdefulla naturliga ingredienser ger detta läppbalsam intensiv näring, förebygger fuktförlust och ger ett långvarigt skydd mot yttre påfrestningar.

Weleda Skin Food Lip Balm har en mild doft av frisk apelsin och citrus som balanseras med lavendel från äkta eteriska oljor. Läppbalsamet är berikat med kokosolja som ger näring, verkar fuktbevarande och förbättrar hudens egna barriärfunktion. Det är också berikat med bivax som ger ett långvarigt skytt mod yttre påverkan.

  • Läppbalsam för torra, nariga läppar

  • Ger vård & näring

  • Förebygger fuktförlust

  • Mild doft av frisk apelsin, citrus & lavendel från eteriska oljor

Innehåll: 8 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Vatten,Alkohol,Solrosolja,Bivax,Ullfett,styvmorsviolextrakt,rosmarinextrakt,blomextrakt av kamomill,blomextrakt av ringblomma,doft (parfym)*,Limonen*,Linalol*,Geraniol* *från äkta eteriska oljor

Upptäck mer som Skin Food Lip Balm

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.