IsaDora
Chrome Nails Fixing Top Coat

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
89 kr
89 kr
Variant : 6 ml
Beskrivning

Chrome Nails Fixing Top Coat är ett specialframtaget, vattenbaserat lack formulerat utan lösningsmedel, och som skyddar samt förstärker effekten av Chrome Nail Powder Mirror. Detta lack måste användas tillsammans med just Isadora Chrome Nail Powder Mirror, om du använder ett annat "vanligt" överlack så kommer lösningsmedel att smälta igenom den kromade utan och förstöra spegeleffekten. Observera också att om du inte använder topplacket så tvättas pudret av med vatten. #chromeyournails

Innehåll: 6 ml

Användning

1: Applicera ett tunt lager av valfritt IsaDora Wonder Nail på ena handens naglar. Låt torka i upp till 2-3 minuter till lacket är "touch dry".
2: Häll en liten mängd av Chrome Nail Powder i locket. Pudret är väldigt koncentrerat så tänk på att lite räcker långt! Plocka upp puder med ena fingertoppen och gnugga det varsamt mot nageln tills du fått till en skinande yta.
3: Applicera ett lager av Chrome Nails Fixing Top Coat för att skydda och fixera krom-effekten. Låt torka ordentligt och upprepa på andra handen.

Tutorial

Observera att lacken på bilden ovan inte ingår i denna produkt utan är en demonstration av resultatet vid användning av Isadora Chrome Nail Powder Mirror och beskrivet topplack.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Chrome Nails Fixing Top Coat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt