Pixi
Lash Line Ink Eyeliner

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Black Silk
Beskrivning

En innovativ liner som ger dina ögon en naturlig definition. Den är designad för att kunna "duttas" längs med fransraden och mellan fransarna för att omedelbart ge en fyllig effekt som fortfarande ser naturlig ut. Lash Line Ink är superenkel att använda, har en vattenresistent formula och går även självklart utmärkt att använda även till en mer dramatisk look.

  • Naturlig definition

  • Ger en fyllig effekt

  • Vattenresistent formula

  • Extra fin precisionstopp

Innehåll: 1 ml

Innehåll: 1 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Benzoate,Water (Aqua),PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Coco-Glucoside,Black 2 (CI 77266),Ammonium Hydroxide,Sodium Laureth-12 Sulfate,C11-15 Pareth-7,Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer,Iodopropynyl Butylcarbamate.

Upptäck mer som Lash Line Ink Eyeliner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product