Lancôme
Ombre Hypnôse Mono

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 130 kr

195 kr 325 kr

Du sparar 130 kr

195 kr 325 kr

Variant : Pearly Color P300 Perle Grise 2 g
Beskrivning

Lancôme Ombre Hypnôse Mono Eyeshadow uppfyller alla färgdrömmar - från lätta, fräscha nyanser till de mest intensiva och glamourösa. Den lätta och silkesmjuka texturen gör det enkelt att applicera skuggan med ett enda svep!

En ren, intensiv och utslätande ögonskugga som inte smular. Finns med fyra olika makeupresultat: Matt, Pearly, Iridescent och Sparkles. Upptäck den färg som passar dig!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Ombre Hypnôse Mono

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.