bareMinerals
Eyeshadow

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Soul
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

En skimrande mineralögonskugga med en lätt konsistens som blir krämig vid applicering och ger dig en frisk och fräsch utstrålning med 100% naturliga ingredienser. Blandar sig mycket bra med andra nyanser och är lätt att applicera med torr eller fuktig pensel, då du med fuktig pensel får en metallisk färg. Alla nyanserna är ljusreflekterande och ger dig skinande skimmer.

  • 100% naturliga ingredienser.

  • Utmärkt för dig med linser eller känsliga ögon.

  • Fri från parfym och konserveringsmedel.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 0.57 g

Användning

Använd skuggorna för att framhäva och forma dina ögon och ditt ansikte. En mer metallisk färg skapar du genom att applicera skuggan med en fuktad pensel, exempelvis bareMinerals Wet & Dry Shadow Brush. Kan även användas som eyeliner med bareMinerals Eyeliner Brush.

Ingredienser

Titanium Dioxide (CI 77891),Mica (CI 77019),Ferric Ferrocyanide (CI 77510)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Eyeshadow

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.