Yves Saint Laurent
Couture Mono

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
290 kr
290 kr
Variant : 10 Khol
Beskrivning

Yves Saint Laurent Couture Mono - en ögonskugga, presenterad i ett lyxigt guldetui dekorerat med Cassandre-loggan. Denna ögonskugga har en kraftig, unik och intensiv struktur som ger en ultimat look hela dagen. Inga veck, inga bortfall, utformad för den moderna kvinnan.

  • Finns i flera färger som finns med matt-, satin-, metall- & skimmerfinish.

För att bäst applicera...

För att bäst applicera Couture Mono-färgerna, har Yves Saint Laurent Beauté utvecklat en exklusiv, patenterad applikator där den ergonomiska formen glider med lätthet över ögonlocket. Applicera färgen över hela ögonlocket med hjälp av den plana ytan eller skapa en fin linje vid roten av fransarna med spetsen eller sidan av applikatorn.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Strobing Radiance Look 2016

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product