ghd
V Gold

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Gold Max Styler
Beskrivning

Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser.

  • Elegant design.

  • Stylerskydd.

  • Automatisk avstägning.

  • Bredd på plattor: 4 cm

  • Sladd: 2.6 m

  • Maxtemperatur: 190°C.

  • 110 - 240V, 150W.

  • 2 års garanti.

Varför ska jag välja ghd Gold Max Styler?

Först och främst bör du välja Gold Max Styler om du har långt och tjockt hår, och om du tidigare upplevt att det varit svårt att styla håret med värmeverktyg. De bredare plattorna på denna styler kommer underlätta för dig enormt - oavsett om du ska platta eller locka. Anledning nummer två är för att få riktiga Hollywood-lockar. Tack vare de bredare plattorna blir lockarna också bredare vilket ger ett riktigt Hollywoodsvall.

Förutom redan nämnda anledningar så har Gold Max Styler en maxtemperatur på 190°C, detta gör den mer skonsam för ditt hår. Den har även en lång sladd, 2,6 meter, för att underlätta din styling ännu mer.

Vad är skillnaden på ghds Hårstylers?

Skillnaden är enkel när det kommer till ghds olika hårstylers, kort och gott så har varje ny ghd-serie en förbättrad design och teknik. Skillnaden på Gold Max Styler och resterande stylers i t.ex V-serien är ju givetvis de breda plattorna, att den är speciellt framtagen för ett tjockt och långt hår.

Så fixar du Hollywood-lockarna

1) Börja med ett värmeskydd, t.ex ghd Style Heat Protect Spray, för att din värmestyling ska slita så lite som möjligt på håret.

2) Kamma eller bosta igenom håret innan du börjar styla, ghd Detangling Comb är väldigt bra för att fördela värmeskyddet jämnt över håret samtidigt som den hjälper till att reda ut tovor. Fördela sedan håret i sektioner, fördelaktigt 4 sektioner med clips.

3) Ta en önskad mängd hår, det rekommenderas att använda en lika bred sektion som stylerns plattor, dvs 4 cm när det kommer till Gold Max Styler. Börja locka! Det kan vara lite krångligt innan man är van men man lär sig snabbt! Till skillnad från en locktång där man bör hålla håret på locktången i X antal sekunder så räcker det med att du långsamt vrider runt Gold Max Styler nedåt och eventuellt håller i någon sekund så ska en vacker lock ha skapats.

4) Dags att fixera frisyren, detta gör du med ett hårsspray, t.ex ghd Style Final Fix Hairspray. Om du tycker att lockarna fortfarande är lite hårdare än du önskar så borsta försiktigt ut dem lite grann med din hårborste.

Upptäck mer som V Gold

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt