ghd
V Gold

(19 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Gold Classic Styler
Beskrivning

Gold Classic stylern från ghd är en bästsäljande, lyxig klassiker. Den har en läcker design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Classic Styler är dessutom förbättrad - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10 % svalare kropp på stylern.

Stylers från ghd kan användas för att skapa både lockar och rakt hår, lika enkelt och lika effektivt! Denna styler från ghd har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina styling-chanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Den har också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter så att du alltid ska kunna känna dig trygg.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. Detta är favorit-stylern för många av oss på eleven, och ghd har varit ett av våra bästsäljande märken sedan vi lanserade det redan 2007.

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2012

Denna produkt vann priset för Årets stylingverktyg med motiveringen: "Funktionellt multiverktyg som plattar till eller ger lockar beroende på teknik. Praktisk förvaring toppadmed genomtänkt ergonomi och ett snabbt slutresultat gör den till en värdig vinnare." Se alla vinnarna som vi har här.

  • Elegant design.

  • Stylerskydd.

  • Automatisk avstägning.

  • Universal spänning.

  • Sladd: 2.6 m

  • Maxtemperatur: 190°C.

  • 110 - 240V, 150W.

  • 2 års garanti.

Varför ghd V Gold Classic Styler?

Listan kan bli lång när man ska förklara varför man bör välja just ghd V Gold Classic Styler. Till att börja med har den en maxtemperatur på 190°C, vilket är mer skonsamt för ditt hår och en 2,6 meter lång sladd vilket underlättar stylingen. V Gold Classic Styler har en snabb uppvärmning, på bara 30 sekunder är den redo att hjälpa dig uppnå en fantastisk frisyr. V Gold Classic Styler är idealisk att både platta och locka med, dessutom ger den en fantastisk glans vilket i sin tur ger en illusion av ett "lagat" hår som innan såg trasigt ut. Detta för att nämna några av denna omtalade stylers fördelar!

Vad är skillnaden på olika ghd Stylers?

Skillnaden på ghds olika hårstylers är så enkel som; både teknik och design utvecklas för att erbjuda dig som kund bästa möjliga upplevelse. Först ut kom ghd IV som följdes upp av ghd V med en förbättrad design och förbättrade styleregenskaper! ghd V Gold Classic Styler har sedan den lanserades 2011 blivit en favorit och faktiskt essentiell i många hem världen över.

Artikelnummer: 14083

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt