Lernberger Stafsing
Silver Conditioner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 92 kr

137 kr 229 kr

Du sparar 92 kr

137 kr 229 kr

Variant : 200 ml
Passar ihop med
Lernberger Stafsing
250 ml
Beskrivning

Blont, vitt och grått hår kräver ofta lite extra jobb för att få behålla en snygg färg i jämförelse med mörkare hårfärger. Ljusa nyanser tenderar att gå mot gult/varma toner efter ett tag, och då är ett riktigt bra silverschampo den bästa kuren.

Silver Conditioner For Blonde Hair från Lernberger Stafsing är ett återfuktande balsam formulerat med violetta pigment för att neutralisera gula och varma toner, det innehåller även återställande keratin och veteprotein som stärker varje hårstrå och riktar in sig på extra skadade partier för att skydda och bevara en friskt hårstruktur.

  • Återfuktande

  • Violetta pigment

  • Parabenfritt

  • Lernberger Stafsing Supercomplex

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera balsamet i fuktigt och rengjort hår, förslagsvis efter schamponering med Lernsberger Stafsing Silver Shampoo For Blonde Hair. Låt balsamet verka i 1-2 minuter och skölj sedan ur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.