Matrix
Biolage R.A.W

Ej i lager Fri frakt från 199kr
209 kr
209 kr
Variant : Recover Conditioner 325 ml
Passar ihop med
Matrix
250 ml
Beskrivning

Recover Conditioner är ett intensivt vårdande balsam för dig med känsligt, skadat och behandlat hår. Innehåller koriander och kaolinlera som tillsammans hjälper till att återställa håret och främjar ett starkare, spänstigare svall. Kaolinlera är rikt på mineraler och möjliggör jämn fördelning av balsamet samt upptag av vårdande ingredienser. Det är också kaolinlera som står för balsamets härliga textur. Koriander är en orientalisk krydda med ursprung från mellanöstern, men går idag att hitta världen över. Korianderfröolja har en söt, kryddig och träig doft och det ger stärkande fördelar i Recover Conditioner och lämnar håret med ny styrka.

  • För skadat/känsligt hår

  • Kaolinlera& koriander

  • Naturligt ursprung: 97 %

  • Biologisk nedbrytbar: 99 %

  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen

  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast

  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera efter Recover Shampoo och/eller Rehab Clay Mask för optimalt resultat och låt verka 1-2 minuter. Skölj noggrant.

Om Recover-serien

Biolage R.A.W. Recover passar dig som har skadat, överbehandlat och känsligt hår i behov av ny styrka och glans. Produkterna hjälper håret att återställa sig och kännas fräschare, spänstigare och fylligare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glyceryl Stearate,Sclerotium Gum,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Benzyl Alcohol,Cetearyl Alcohol,Kaolin,Salicylic Acid,Tartaric Acid,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Brassicamidopropyl Dimethylamine,Glycine Soja Oil/Soybean Oil.,Coriandrum Sativum Seed Oil/Coriander Seed Oil

Upptäck mer som Biolage R.A.W

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.