Nioxin
Scalp Recovery

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 142 kr

143 kr 285 kr

Du sparar 142 kr

143 kr 285 kr

Variant : Anti-Dandruff Moisturizing Conditioner for Itchy, Flaky Scalp 200 ml
Passar ihop med
Nioxin
200 ml
Beskrivning

Nioxin Scalp Recovery Moisturizing Conditioner med pyritionzink minskar förekomsten av mjäll och gör håret mjukare. Detta balsam är en del av en komplett behandling för hårbotten och hår. Det återfuktar och ger näring åt håret.
Motverkar mjäll från första användningstillfället

-    Professionellt balsam mot mjäll och kliande, flagnande hårbotten
-    Med pyritionzink, en aktiv ingrediens som godkänts av FDA, och extrakt från grönt te
-    För ett friskt och fylligt hår
-    Bevarar hårets densitet
-    Steg 2 av Nioxin Scalp Recovery mjällbehandling

 

Tips & Advice: 
VIKTEN AV ATT TA HAND OM HÅRBOTTEN Hårbotten är en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma vård och omsorg. Den innovativa, hudvårdsinspirerade NIOXIN-formeln mot tunnhårighet är framtagen för att stärka*, ge näring åt och vårda håret från rötterna. *mot brutna hårstrån

 

Användning:

Använd produkten minst tre gånger i veckan för bästa resultat. Applicera i vått hår och hårbotten. Låt verka i 1–3 minuter. Skölj ur ordentligt.

Gör så här för att motverka mjäll från första användningstillfället, för ett friskt och fylligt hår: Börja med att rengöra hår och hårbotten med Nioxin Scalp Recovery Purifying Cleanser-schampot. Fortsätt med Scalp Recovery Moisturizing Conditioner i hårbotten och hårlängder, och avsluta behandlingen genom att applicera Nioxin Scalp Recovery Soothing Serum leave in-behandling direkt på hårbotten. 

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.